tiistai 17. toukokuuta 2011

Tokostelua

Tänään käytiin Riikan kanssa kentällä. Lakun kanssa harjoiteltiin jääviä, paikallaan oloa, hyppyä ja A-estettä.
Seuraamista otin alkuun "alkuvirittelyksi", siitä ei tullut tänään yhtään mitään, kun kentällä olis ollu vaikka mitä hyviä tuoksuja, joten lopulta onnistuneeseen pikku pätkään lopetin. Tällä kertaa olin jopa suunnitellut meille mitä seuraamisjuttuja ois voitu tehdä, mutta sitten suunnitelmat muuttui kun ei onnistunut ollenkaan. Jäävistä tehtiin ensin seisomista kosketuskepin avulla. Se men hyvin. Takapalkkana oli jämä-lohta, ja Laku tykkäs. Sitten otetin hyppy. Sehän meni sen ekana, mut sitten tietysti ajattelin, että kerran vielä etc., ja sainkin lopulta tehdä hommia että sain sen suht kelvollisesti esteen yli. Millonkahan sitä oppis lopettamaan siihen hyvään suoristukseen silloinkin, kun se eka suoritus on hyvä. Lopuksi otin A-esteen lelulla hetsaten, meni sen hyvin, leikkipalkka ja autoon.

Toisella kertaa aloitin jäävistä istumisen. Ne yllättäin meni hienosti. Tässä oli palkkana koirien maksamakkaratuubia. Sitten paikallaoloa. Osaahan se olla paikallaan joo. Vaikka kuin kauan. Ja emäntä saa käveleksiä, eikä koira lähde. Mut sitten kun pitäisi mennä siihen viereen ja palkata ja vapauttaa, niin siinä vaiheessa se nousee. Tähän nyt semmoinen korjaussarja, että teen tuota nyt jonkin aikaa niin että pysyn itse koiran sivulla, enkä hiippaile siitä mihinkään, niin on helpompi palkata ja vapauttaa. Ja pitäisi paremmin suunnitella jutut ennen kun alkaa tekemään. Tässäkin päädyttiin lopulta siihen, että hyvä kun sain sen menemään maahan, kun koira jo kyllästyi koko juttuun. Vaikka alussa oli paikallaan tosi hyvin pitkiä aikoja. Taidettiin mennä taas huilimaan, kun tehtiin eka pari onnistunutta istumista.

Kolmas kerta oli lyhyt. Vein A-esteen taakse valmiiksi loput lohet. Laku ei kiinnostunut leluista ollenkaan, kun lohi tuoksui nenään. Lelulla hetsasin sitä esteelle ja eka yritti mennä lohelle esteen toiselta puolelta, sitten toiselta, Mutta sitten se päättikin mennä mallikkaasti A-esteen yli ja juoksi suoraan lohelle. Jättipalkka ja autoon ja kotiin. Kiitos Riikalle treeniseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti