torstai 26. toukokuuta 2011

Ryhmäreeniä

Viime sunnuntaina kokoonnuttiin porukalla Varkaudessa. Aamupäivällä otettiin tottista ja iltapäivällä jälkeä.
Lakun kanssa harjoiteltiin perusasentoa, sana "sivu" näytti olevan kokonaan hakusessa, vaikka sitä olevinaan on etenkin viime aikoina paljon harjoiteltu =). Sitten perusasentoa häiriön kanssa, sai palkkaa kun otti kontaktin tai pysyi nätisti paikallaan häiriöstä huolimatta ja vähän torua jos meinasi lähteä siitä. Naksutin oli taas toisissa käsissä, joten mulle jäi palkan antaminen. Tämmöistä ei olla ennen harjoiteltu, joten siihen nähden se sujui aika kivasti ja Laku pysyi perusasennossa hyvin, otti jopa kontaktia. Parisen kertaa meinasi lähteä, mutta kun vähän ännätin ei lähtenyt. Loppuun A-esteen ylitys, joka meni leluhetsauksella hyvin. Sitten palkaksi leikkiä minun ja parin muun kanssa. Leikki onnistui nyt hyvin myös vieraiden kanssa. Ja Laku pysyi hienosti "hallinnassa" vaikka oli irti ja toinen koira oli kentällä samaan aikaan. Ei kyllä paljon kiinnittänyt huomiota muuhun kun siihen mitä touhuttiin. Huippua!!!

Ruokapaikalla kokeiltiin asfalttijälkeä. Tein jäljen ihan liian lähelle ruohikkoa, joten Laku ei sitä bongannut. Haisteli kyllä avaimia, jotka oli alussa ja lopussa, mutta muuten se oli koko ajan menossa ruohikolle, jossa jäljen sen mielestä olis pitänyt kulkea. Sen sijaan minä sain nyt hyvät ohjeet miten tätä jälkeä tehdään, joten jatketaan harjoittelua kotona.

Iltapäivällä oli keppijälki. Koira bongasi kepit hyvin. Emäntä sai tällä kertaa varmasti suurimman opin. Jatkossa aion ajaa jälkeä normietäisyydeltä, enkä enää noin läheltä, jotta näen koiran reaktiot paremmin. Laku on aika nopea reaktioissaan, ja mulle itsellenikin kepit on uusi juttu, joten harjoittelua vielä tarvitaan paljon. Hyvin lähti jatkamaan keppien jälkeen jäljestämistä. Jatkamiseen jatkossa lupa minulta.  Päivän lopuksi riekkumista Raikun kanssa, joka näytti jo hieman väsyneeltä touhulta. Takaa-ajoleikkejä ei juuri nähty =). Kiitos kivasta päivästä kaikille mukana olleille.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.
Kuvat Leena koski.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti