sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Treeniä jälleen

Perjantaina oltiin pekoilemassa. Kivaa oli. Lakulle otettiin 4 ukkoa. Piilot oli helppoja. Harjoiteltiin tuulia. Hienosti teki töitä, häntä heiluen ja tohkeissaan. Namilla palkkaus.

Tänään käytiin ensin Kodan kanssa harjoittelemassa näytelmiä varten. Juu, ei olla tehty asian eteen mitään sitten viime heinäkuun ja Laku olikin unohtanut poseeraushommat tyystin.  Juosta se osasi edelleen =). Maaliskuun lähin näyttely jää välistä työn takia. Huhtikuussa olisi erkkari, se on pienessä harkinnassa, mutta matkallisesti aika kaukana. Toukokuussa sitten ehkä mennään johonkin inhimillisen matkan päässä olevaan näyttelyyn. Toisen kulmurin paikka on alkanut lohkeamaan, joten yritetään käydä jossain nyt kun sillä vielä on hampaat suussa.

Sitten mentiin pekoilemaan. Paikka oli nyt eri kun perjantaina. Lakulla oli yhteensä 3 ukkoa, joista kaksi meni piiloon niin että näki lähdön. Ensimmäistä etsi aika kauan, hyvin teki töitä. Kerran pyysin sitä lähemmäksi, ja lopulta tulikin, kun vähän aikaa huhuilin. Taisi siinä kohti näin jälkikäteen ajatellen saada hajun toisesta ukosta. Sitten se eka ukko löytyi auran takaa hienosti. Toiselle meni jäljeltä, kun luultiin sen olevan vähän eri paikassa. Ei sitten edes huomattu että nyt se löytyi ennenkun maalimieskin pääsi rämpimään pois piilosta. Vähän se lipoi huuliaan siihen malliin, että hommat on hoidettu, mutta ihan varma en ollut. Onneks en ihan ehtiny lähettää sitä uudestaan. Kolmas oli sillä tavalla piilossa, että koiran piti pikku matka kahlata umpihangessa (ja luntahan täällä riittää). Sai hyvin hajun ja meni nopeasti suorinta tietä ukolle. Tähän oli hyvä lopettaa. Yleensä ottaen Laku sai kehuja siitä, että hakeutui omatoimisesti korkeille paikoille haistelemaan.

Kotona ollaan reenailtu noutokapulaa ja paikallaan oloa. Kapulan tuo hyvin, pitoaikaa voisi yrittää jo pidentää. Ja silmätippojen laittamista on kans opeteltu, onnistuu älyttömän hyvin. Nakkeja vaan kuluu aika tavalla, kun annan sille kokonaisen nakin palkaksi silmätippojen laitosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti