sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Viime aikojen kuulumiset

Viime keskiviikkona meille tuli pieniä vieraita, nimittäin Bola, viikon Lakua nuorempi keskikokoinen snautseri tyttö tuli leikkimään. Tytöt eivät olleet aiemmin tavanneet, ja välillä Lakukin kuumui niin, että piti ottaa koiria vähän jäähylle kun meno alkoi olla niin hurjaa. Ulkona sitten leikit sujuivat vähän rauhallisemmin. Molemmat taisivat olla vähän saman luonteisia ;).

Keskiviikko iltana sitten piipahdettiin porokoirien treeneissä. Laku tutustui lähinnä uusiin ihmisiin ja uuteen paikkaan. Wicca ja Halla olivat Lakun seurana, mutta koirat eivät juuri toisistaan välittäneet. Naksuttelua kokeiltiin yhden sarjan verran kosketuskepinpään kosketusta. Hienosti se sujui, kun ensin alkuun pääsi. Emäntä teki taas perinteisen mokan, eli en suunnitellut harjoitusta kunnolla etukäteen, vaan ajattelin vaan naksuttaa kuonon kosketuksesta. Onneksi se onnistui hyvin, niin ei tarvinnut muuttaa suunnitelmia lennosta. Tätä ollaan harjoiteltu kotioloissa kerran-pari päivässä n. 5 naksutuksen verran kerrallaan. Eli lyhyt juttu. Laku osaa sen jo kivasti, vaikka välillä namikäsi kovasti kiinnostaakin, niin nopeasti muistaa että miten niitä herkkuja saadaan.

Torstaina oli Lakun vapaapäivä, ei tehty yhtään mitään. Perjantaina käytiin pienellä metsälenkillä Bolan kanssa. Nyt tytöt eivät enää ärhennelleet toisilleen, vaan yhteiset leikit löytyivät jo alusta. Lenkki tehtiin metsäpoluilla, kesti puolisen tuntia. Pieni muotoisia luoksetulo harjoituksia tuli lenkillä tehtyä. Lauantai oli kanssa vapaapäivä. Tänään taas käytiin Aadan kanssa metsälenkillä. Lenkki kesti n. 40 minuuttia. Tosin alkulenkistä vastaan tuli tuttuja mudeja omistajan kera, joiden kanssa pysähdyttiin nakin syöntiin, niin siinä kului jonkin aikaa =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti