torstai 13. toukokuuta 2010

Helatorstain Match Show

Tänään kävimme testaamassa opeteltuja taitoja Poksin järjestämässä mätsärissä. Odottelu aikaa ilmoittautumisen jälkeen varsinaiseen esiintymiseen oli yli kaksi tuntia. Kehään mentiin aina pareittain. Meillä oli numero 7, ja ennen pentuja samassa kehässä esiintyi lapsi-koira, ja nuori-koira -luokat. Itse kehään mentäessä Laku oli jo vähän väsähtänyt. Seisomisen kanssa oli pulmia. Varmaan naksuttelusta ja sheippaamisesta johtuen Laku päätti nokkelana tyttönä tarjota kaikkea mahdollista osaamaansa makupalojen toivossa. Joten välillä istuttiin, sitten mentiin maahan ja oli siellä myös sitä varsinaista seisomistakin joukossa =). Eli pitää yrittää jatkossa pidentää reippaasti makupalojen antamisaikoja, jotta saataisiin kestoa lisää seisomiseen. Hetkessähän se ei synny, mutta eipä meillä kyllä ole kiire mihinkään.
Yhdessä juostiin ympyrää, Laku juoksi ensimmäisenä ja se sopi meille tänään oikein hyvin. Nätisti juoksi myös yksittäisliikkeet, mutta "se jokin" puuttui, kun oli jo vähän sippi koko koira. Yksittäin juostiin kolmio ja edestakaisin. Toisaalta, nyt oli hyvä nähdä, että varsinaisiin näyttelyihin kokeillaan tulla tuntia ennemmin, se voisi olla sopiva odotteluaika ennen kehää. Mies puoleisen tuomarin antoi kyllä hienosti silitellä ,mutta sitä hampaiden näyttöä pitää vielä harjoitella. Antoi se ne katsoa, mutta ei kovin innoissaan ollut. Ei kyllä poiskaan rimpuillut, mutta vähän yritti kääntää päätään. Sininen nauha saatiin tästä.
Sinisten nauhojen loppukehässä tuomari sanoi Lakun antavan jo paljon paremmin katsoa hampaat. Tässä vaan ei sitten jaksanut enään seistä juuri ollenkaan, vaan lähinnä istui ja haahuili vähän ympärilleen. Harmin paikka, mutta ei mahda mitään. Tyytyväinen kuitenkin olen suoritukseen, verrattuna viime kertaan meni jo huimasti paremmin! Seisomista pitää harjoitella vielä lisää. Tyttö oli vähän sippinä kotiin tuntua, kun paikan päällä kului n. 3½ tuntia aikaa. Saatiin Laku väsytettyä =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti