maanantai 14. joulukuuta 2009

Ensimmäinen hammas

irtosi eilen. Se oli vasemman puoleinen ylä-etuhammas keskeltä. Myös kaksi oikean puoleista hammasta ylhäältä keskeltä heiluvat. Alahampaat ja kulmahampaat eivät heilu.
Eilen käytiin koiratapaamisessa, jossa oli Lakun lisäksi neljä muuta koiraa: Kaksi suurinpiirtein Lakun ikäistä narttupentua, toinen valkoinen paimenkoira ja toinen Lotta-labradorinnoutaja. Sitten uroksia: 1v 2kk ikäinen valkoinen paimenkoira ja kahden vuoden ikäinen terrieri (jonka tarkempaa rotua en muista). Oli mukava huomata, että Lakua ei palellut lainkaan, vaikka ulkona oli 13 astetta pakkasta. Koirat leikkivät n. 45 minuuttia.
Illalla kävimme vielä lenkillä Aadan kanssa. Huomasin, että pakkanen oli vähän noussut, ja toden totta, kotimatkalla auton mittari näytti jo 22 astetta pakkasta. Reilun puolen tunnin lenkki meni hyvin pakkasesta huolimatta, ja Laku ei tärissyt vilusta yhtään. On se porokoira kyllä ihana suomalainen rotu, jota ei tarvitse pukea näilläkään pakkasilla! Kuvia lisään mahdollisesti myöhemmin.
Tänään Laku toimi geokoirana. Tosin kaikki purkit olivat sellaisissa paikoissa, ettei Lakun nenä niihin yltänyt. Raitista ilmaa ja lenkkiä sen sijaan saatiin, vaikka purkit etsittiinkin tällä kertaa taskulapun ja ihmissilmien avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti